Fitline Vetenskapliga Team

Fitline Vetenskapliga Team (PM International Scientific Advisory Board) är ett Forsknings – och Utvecklingsteam (R&D) som har fokus på att utveckla Fitline och BeautyLine.

Fitline Vetenskapliga Team leds av Dr. Tobias Kühne och består av en mängd synnerligen kompetenta människor från olika områden av expertis. Styrkan i att sammanföra olika kompetenser på detta sättet, ligger i att man får ett mycket bredare spektrum av kunskap och erfarenhet och därmed ökar innovationskraften mångfaldigt. Tillsammans uppdaterar och utvecklar teamet Fitline och målet är att konstant ligga steget före och leverera de absolut säkraste och mest effektiva produkterna på marknaden.

PM International Scientific Advisory Board har varit presenterat i vår tryckta Företagskatalog sedan många år men har samtidigt varit lite klurigt att finna online. Detta löser vi nu med en enkel länk! Kolla vilka som står bakom Fitline!

Fitline Fakta – bara fakta

länk till  PM_International_Scientific_Advisory_Board

 

Här är en snabbpresentation av en av medlemmarna…

Professor Dr. Weghuber
Professor inom molekylär cellfysiologi och PI, utbildad biolog/genetiker med stark bakgrund inom biofysik. För närvarande positionerad vid University of Applied Sciences Upper Austria (FH OO).
Läs mer om Professor Dr. Julian Weghuber och de andra medlemmarna via länken till Scientific Advisory Board.